Winnen.NIEUWE WINACTIE:  Een pakket producten van Lola Quinoa

Onlangs werd ik benaderd door Lola Quinoa om wat producten te testen, aangezien ik graag en regelmatig Quinoa eet en het goed aansluit bij de Lifestyle Clean Eating, doe ik dat natuurlijk met liefde!

Kort daarna ontving een mooi pakket met twee soorten quinoa van Hollandse bodem, een mooie schoudertas en diverse heerlijke recepten met quinoa.

Deze quinoa is een uniek ras dat in Nederland in de buitenlucht kan groeien en op natuurlijke wijze is ontwikkeld. Lola Quinoa is een merk van de Dutch Quinoa Group, een initiatief om lokale productie te stimuleren voor een betere beschikbaarheid van quinoa.

Lola Quinoa is super trots op al hun telers door het hele land die met hen het avontuur zijn aangegaan om Nederlandse quinoa te gaan telen. De quinoa wordt met toewijding, zorg en passie geteeld.

Lola quinoa is te koop bij de Albert Heijn, Ekoplaza en de Sligro.


Met heel veel plezier heb ik deze mooie producten getest. De quinoa is heel puur, goed van smaak en snel bereid. Ook vind ik het erg bijzonder dat deze quinoa van Nederlandse bodem is. 

Het is super dat je de quinoa niet hoeft te wassen of hoeft af te gieten. Bovendien is de schenkverpakking briljant. Dankzij de draaidop aan de bovenkant heb je nooit meer quinoa over het hele aanrecht of over de vloer.

CleanEatingNow is razend enthousiast over deze pure biologische en Nederlandse producten. 


Lola Quinoa staat voor:

  • 100% natuurlijk (op duurzame wijze geteeld en geen toevoegingen)
  • Gezond (vol belangrijke voedingsstoffen)
  • Volkoren (vezelrijk en vol van smaak)
  • Glutenvrij (Quinoa bevat van nature geen gluten)
  • Makkelijk (12 minuten koken, zonder wassen of afgieten)


Je kunt proeven dat deze quinoa met toewijding, zorg en passie is geteeld.