Juiz~S / Juiz~SY

www.juizs.nlFijne samenwerking
Juiz~S en CleanEating hebben al eens eerder samengewerkt. Destijds testte CleanEatingNow een fantastisch Detox programma. En met succes. De kilo's vlogen er van af. Onlangs werd CleanEatingNow nog eens benaderd met een mooi plan voor een nieuwe samenwerking.

Juiz~S is een organisatie die gelooft in een gezonde levensstijl voor jong en oud.
De belangrijkste groep die de meeste bouwstoffen nodig heeft zijn kinderen. Maar de keuze voor een ècht gezond kinderdrankje is er vaak niet. Daarom is JUIZ~S gestart met: JUIZ~SY, het kindersapje gemaakt voor èn door kinderen. 

En daar staat CleanEatingNow natuurlijk 100% achter. Daarom gaan we wederom een mooie samenwerking aan om de lancering van JUIZ~SY te vieren.  

Kort nadat we elkaar spraken ontving ik een mooi JUIZ~SY pakket. Het pakket bevat tien verschillende sapjes in een prachtige en lief vormgegeven flesjes.


De sapjes zijn voor en door kinderen gemaakt. De kindjes van de onderbouw van de Basisschool O.G. Heldringschool in Den Haag hebben het kindersapje JUIZ~SY ontwikkeld en hebben tijdens een JUIZ~SY Workshop groente en fruit met elkaar kunnen mengen om dit vervolgens te proeven. Het recept dat iedereen het lekkerst vond is uitgegroeid tot het JUIZ~SY Cold Pressed kindersapje. Het sapje is 100% troeploos. 

Dit betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van geur-kleur- en/of smaakstoffen; suiker of conserveringsmiddelen. Alleen dagverse groente en fruit komt in de slowjuicer wat zorgt voor een ideale aanvulling op de dagelijkse vitamine van kinderen. Dat wil natuurlijke iedere ouder, die bewust en gezond eet en drinkt, voor haar kinderen.

Net zoals de andere sappen van JUIZ~S is dus JUIZ~SY 100% troeploos: dat betekent dat er geen gebruik gemaakt van geur-kleur-en/of smaakstoffen, suiker, en/of conserveringsmiddelen Alleen dagverse groente en fruit komt in de pers, dus ook geen pulp, concentraat of diepvries groente.

De productie van JUIZ~SY is voldoende schaalbaar om breed aan te kunnen bieden. Daarnaast worden de flesjes JUIZ~SY net als onze andere Liquid Salads in de HPP (High Pressure Processing) machine onder hoge (water)druk gezet zodat de shelflife enkele weken wordt, zonder daarbij in te boeten op vitamines en mineralen. Door deze HPP technologie is ons kindersapje zeer aantrekkelijk voor scholen en retailers. Dus Troeploos, Schaalbaar en Houdbaar.

Dus ook mijn kinderen werden ingezet om te testen. Toen ik ze flesjes liet zien, werden ze direct enthousiast.
Die zien er dan ook erg mooi, lief en aantrekkelijk uit. 

De dopjes werden er direct van afgeschroefd en de flesjes werden aan de mond gezet. Ze moesten heel even aan de smaak wennen.
Maar al snel waren de flesjes helemaal leeg. De lege flesjes moesten natuurlijk de rest van de dag worden bijgevuld met water, want die zien er ook te schattig uit.


De volgende dag wilden ze graag nog een flesje met sap. En toen ze de smaak te pakken hadden, waren ze allemaal binnen NO TIME op.

CleanEatingNow staat voor een gezonde lifestyle. Door de juiste voeding voel je je fitter en energieker dan ooit.

Regelmatig ontvangt CleanEatingNow van haar lezers dat ze niet alleen kilo's, maar ook allerhande allergien kwijt zijn geraakt.

Voor kinderen wordt er nog te weinig aandacht aan gezonde voeding en drankjes besteed. Ouders willen wel, maar er is gewoon erg weinig gezonde voeding of drinken voor kinderen op de markt. En dat is erg jammer.

Dit gezonde drankje is rijk van smaak, mooi van kleur en aantrekkelijk voor het oog. Daarom steunt CleanEatingNow dit fantastische initiatief.

En het goede nieuws is dat CleanEatingNow één van de lezeressen blij mag maken met het JUIZ~SY pakket t.w.v.24,95 euro. 


Klik hier voor de winactie!


_______________________________________________________________________________________________________________


DETOX KUUR:

Wandelende doos

Plotseling komt er een doos de tuin binnen gewandeld. Verbaasd kijk ik op.
Hoe kan dat nou? Er verschijnt er een vrolijk gezicht achter de doos vandaan. De lach van onze vriendelijke postbezorger.
'Er is weer een mooi pakket voor u, mevrouw!', glunderend en afwachtend blijft hij naast me staan. Het liefst zou hij er persoonlijk op toezien hoe ik de grote zware veelbelovende doos in zijn bijzijn uitpak.

Ik bedank hem, neem de doos over en loop er mee naar binnen.
De teleurstelling achter mij is voelbaar. Maar deze prooi zou ik eigenhandig verorberen.

Vrolijke gekleurde flesjes
Ik zet de doos op tafel neer en open hem voorzichtig. De prachtig ontworpen en gekleurde flesjes worden tevoorschijn getoverd. Opgewonden bekijk ik stuk voor stuk de mooie sapjes. Totdat ik word overvallen door een ongemakkelijk gevoel. Oeps, dit betekent dat ik echt aan de bak moet. De flesjes zien er erg verleidelijk uit, maar dit vereist wel even planning. Wanneer ging ik beginnen? En wat post ik dan aan gerechten. De zon brak door. Mijn hoofd werd verlicht. Plotseling wist ik het. Ik zou deze challenge gewoon delen met al mijn motiverende volgers.

De Detoxkuur

De JUIZ~S TILL DINNER BY FOODIES is de milde variant van de JUIZ~S ALL DAY detox sapkuur. Aangezien ik de hele dag helemaal niets eten net iets te heftig vind, maar toch mijn lichaam een gezonde boost wil geven dan is JUIZ~S TILL DINNER de ideale middenweg. Overdag drink de onze LIQUID SALADS (om de dag andere dus lekker gevarieerd) en ’s avonds eet je een heerlijke gezonde maaltijd uit het JUIZ~S BY FOODIES Receptenboek. Deze krijg je gratis meegeleverd in de JUIZ~S TILL DINNER Detox Sapkuur. 

Net zoals bij de volledige sapkuur kan je kiezen uit een pakket voor 3,5 of 6 dagen en ontvang je online ondersteuning zodat het doen van de detox sapkuur leuk en makkelijk blijft. Zeker voor een eerste detox sapkuur is de JUIZ~S TILL DINNER een aanrader. Als je al eerder een detox sapkuur hebt gedaan, kun je deze keer misschien de JUIZ~S ALL DAY proberen. In je pakket ontvang je ook af- en opbouw tips van ons zodat je je goed kunt voorbereiden.

Wat doet het precies?
Om het heel eenvoudig te zeggen: een detox sapkuur voelt alsof je de ‘reset’ knop van je lichaam indrukt. Tijdens een detox sapkuur vervang je alle maaltijden door groente & fruitsappen. Omdat je alleen maar vloeibaar ‘eet’ gedurende een aantal dagen zal je lichaam de energie die het niet meer nodig heeft voor de spijsvertering gaan gebruiken om zichzelf te reinigen.

Als we heel eerlijk zijn, eten en leven we lang niet altijd even gezond. We willen allemaal genieten en daar horen af en toe ook de ongezonde keuzes van een wijntje of een bitterbal bij. Van alcohol en weinig beweging weten we allemaal dat het niet zo goed voor je lijf is; dat is geen rocket science. Maar ook medicijngebruik, pesticiden, conserveermiddelen, e-nummers, cosmetica, schoonmaakmiddelen en vervuilde lucht kunnen toxisch voor ons lijf zijn. Al deze toxische stoffen worden opgeslagen in je lichaam.

Gelukkig heb ik mij al een gezonde lifestyle eigen gemaakt. Dat is dan ook de reden dat deze Sapkuur mooi aansluit bij mijn lifestyle. Ik geloof niet zo in een detox kuur als je vervolgens weer terugkeert naar een ongezond leven. Je reset je lijf maar je keert terug naar een gezonde lifestyle.

De Voordelen
Met het doen van een detox sapkuur help je je lichaam een handje met het opruimen van al die toxische stoffen zodat je er weer met boordevol energie tegenaan kan!

Het doen van een detox sapkuur zorgt voor een grote schoonmaak van de opstapeling van allemaal gifstoffen in je lichaam. Dit geeft je de volgende voordelen:

·      Meer energie

·      Een kickstart voor een gezonde(re) levensstijl

·      Je voelt je weer gezond

·      Het verliezen van een paar kilo’s

·      Je huid gaat weer stralen

·      Nagels worden sterker, haren worden voller

·      Je voelt je helemaal opgeruimd, body & mind       

·      Je slaapt ’s nachts beterSamen sta je sterk
Een detox sapkuur tegelijkertijd doen samen met een vriend of vriendin maakt het net even wat makkelijker om het vol te houden. We willen het dan ook extra leuk en aantrekkelijk voor je maken om juist samen te gaan detoxen. Bestel ook een JUIZ~S ALL DAY voor je vriend en/of vriendin en krijg 10% korting op het tweede pakket. Gebruik hiervoor de kortingscode #JUIZSTOGETHER bij je bestelling. (Voorwaarden: het afleveradres moet voor beide pakketten hetzelfde zijn. De korting is alleen geldig op onze JUIZ~S ALL DAY en JUIZ~S TILL DINNER pakketten en is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties).

Daarom dus
Vol goede moed ging ik de detox kuur aan. Het lukte mij prima om de kuur vol te houden en af te maken. Ik had wel een klein beetje trek tussendoor, maar het idee dat het voor een goed doel was, hield mij op de been. De sappen zijn nauwkeurig samengesteld en mooi van smaak. De afwisseling van smaak is goed gedaan. Het is elke keer weer een verrassing wat er in zat. De flesjes zien er vrolijk een aantrekkelijk uit. Zeker een aanrader als je je lijf wilt resetten. Ik raakte zelf bijna 2 kilo kwijt. Bijzaak, maar mooi meegenomen!