V-Lifestyle Belevingsboek

KLIK OP FOTO VOOR JOUW EXEMPLAAR
***PERSBERICHT***


Sandra Ysbrandy: ‘Met dit boek is gezond koken een feest!’

Ook de presentatie van het V-lifestyle boek is een beleving.

Het eerste exemplaar van het V-Lifestyle boek werd op zaterdag 12 mei door auteur Dieuwke Tijsen uitgereikt aan de bekende televisiekok Sandra Ysbrandy.

Onder toeziend oog van meer dan tachtig gasten, waaronder Frits Sissing, Marjolijn Touw, Minoesch Jorissen, Elisabeth van Nimwegen, Diana Dobbelman, Adriënne Kleiweg, Ferry de Graaf en andere prominenten uit de wereld van theater, televisie en social media, vond de boekpresentatie van het boek over de gezonde lifestyle plaats, in de charmante locatie De Rookerij, te Huizen.

Het V-Lifestyle boek, is een prachtig vormgegeven gids die je leidt door de feestelijke wereld van gezond eten en biedt een beleving. In die sfeer was de middag van de presentatie ook vormgegeven.  Na binnenkomst over de roze loper, werden de gasten ontvangen met een drankje en konden ze genieten van de gezonde en lekkere hapjes, verzorgd door Pure Catering. Daarna volgde het officiële gedeelte, waarvoor ceremoniemeester Johan Verheij een aantal cabareteske liedjes had geschreven die door hem werden vertolkt, bijgestaan door zangeressen Nyncke Bergman en Carolina Mout.

Tussendoor sprak de uitgever Michael Kroegman van Uitgeverij het Mooiste Boek een dankwoord, was er een fotomoment met de fotografe Ellen Cornegoor en de vormgeefster Wendy Bouma en uiteindelijk het moment suprême: de uitreiking van het eerste exemplaar aan Culinair Televisie gezicht en kookboekenschrijfster Sandra Ysbrandy, bekend van Familiediner, Life4You, Thuis op Zondag en Tijd voor Max. Ysbrandy benadrukte dat ze niet per definitie een voorstander is van dieetboeken aangezien hier vaak het plezier met koken niet wordt aangewakkerd. Het boek van Dieuwke vindt ze daarentegen een fris en aantrekkelijk boek, met prachtige foto’s, waardoor gezond koken juist een feest en een lifestyle wordt.

Tijdens de borrel, die daarna volgde, werd er nog lang en veel gepraat over clean eating, gezond en lekker eten en werden natuurlijk de eerste boeken verkocht.

Bij vertrek kregen de gasten nog een rijk gevulde goodiebag van Buro Sambal mee, vol gezonde producten en iedereen was het er over eens: het was een enerverende en mooie presentatie van een bijzonder boek.

Haar V-Lifestyle boek is te verkrijgen bij de exclusievere Lifestyle winkels, te bestellen via Bol.com, de website van de uitgever www.hetmooisteboek.nl

Auteur: Dieuwke Tijsen
Vormgeving: Hippit - Design for Print & Web
Fotografie: Ellen Cornegoor Fotografie


BESTEL NU!


Beelden hieronder: Andy Doornhein


O.a. te koop bij:

The Walking Closet 

Boekhandel Flevo

Infraligne 't Gooi

Kapsalon de Hoofdzaak