~ Winnaar Food Blog Awards  ~

Beste Special Interest Food Blog

Gisterenavond heeft foodblogger Dieuwke Tijsen de hoofdprijs in de categorie: 
"Special Interest Food Blog" in de wacht gesleept bij de Food Blog Awards 2017.

Het was een fantastische avond in het Naarderbos. De organisatie van de Food Blog Awards had echt alles uit de kast getrokken om van het evenement een succes te maken. 

Foto: Ellen Cornegoor Fotografie

Dieuwke Tijsen, die nu vier jaar actief is met CleanEatingNow, haar platform voor gezond eten en een energieke lifestyle was finaliste in twee categorieën. Gisterenavond mocht ze uit handen van de bekende TV-kok Sandra Ysbrandy de award voor beste Special Interest Food Blog in ontvangst nemen. Aangezien de concurrentie in deze categorie ijzersterk was, met grote namen als: The Green Happiness en Lisa Goes Vegan, werd Dieuwke volledig overvallen toen CleanEatingNow als beste special interest food blog uit de bus kwam.

Zelf zei ze tijdens haar toespraak dat ze blij verrast was en heel erg trots. Ze bedankte haar volgers, zonder hen zou CleanEatingNow niet bestaan. Daarnaast benadrukte ze dat wat haar betreft deze award een aanmoediging is voor alle foodbloggers die bijdragen aan de bewustwording van wat men eet en de gezondere schappen in de supermarkt.

Alles bij elkaar is deze prijs dus het een mooie opsteker voor gezond leven in het algemeen en CleanEatingNow in het bijzonder.  

CleanEatingNow was tevens genomineerd en finalist in de categorie: Food Foto!