Healthy Antwerpen.

Onlangs heb ik erg genoten van een uitstapje naar Antwerpen. 
CleanEatingNow is op zoek gegaan naar de hipste healthy hotspots en wil deze geweldige plekjes graag met je delen.Ontbijt: 

Lunch:

Diner:


Divers

Volkstraat 9
2000 Antwerpen
Tel: 03-3441737
www.diversantwerpen.beCoffeelabs

Lange Klarenstraat 19
Antwerpen
Tel: 0476334587
www.coffeelabs.be


Felix Pakhuis

Godefriduskaai 30
2000 Antwerpen
Tel: 03-2030330
www.felixpakhuis.nu
Wat een feestelijke ontdekking en echt super healthy. Waanzinnig leuk ingericht, mooie gezonde gerechten en persoonlijke bediening. En omdat ze je graag in beweging houden, kun je zelf bestellen aan de bar. Move that Ass. Deze Clean Fix is echt de moeite waard.

Een heerlijk tentje voor een gezond ontbijt of lunch. Tevens een leuke werkplek. Eenvoudig, smaakvol en praktisch ingericht en je kunt overal je laptop of telefoon inpluggen. De bananenpannenkoeken waren fantastisch. En de smoothies verrukkelijk!

Een prachtig en hip restaurantje op het eilandje van Antwerpen. Een heerlijke kaart, super gaaf ingericht en een leuk publiek. Zeker de moeite waard om een hapje te gaan eten.
***

***

***er volgt meer


er volgt meer

Super Mercado

Groenplaats 43
2000 Antwerpen
www.super-mercado.be


In dit prachtige beschermde monument en voormalig postkantoor aan de Groenplaats gelegen aan de Groenplaats kun je terecht voor gerechten uit de hele wereld. Het is een waar Food Mekka. Een nieuwe culinaire hotspot voor jong en oud. En er treden regelmatig bands en dj's op of er vinden leuke evenementen plaats. Culinair en Cultuur komen hier samen. Een heerlijke plek met fantastisch eten dat bij diverse tentjes besteld kan worden. A Must Do!